Els nostres retirs són espais pensats i creats amb la intenció d'aturar les inèrcies diàries, i a través de la consciència i la cura, facilitar que les dones puguem connectar amb la nostra autenticitat, descansar, nodrir-nos, compartir i evolucionar juntes.

Creem simbòlicament a la sala de treball un úter on acollinr-nos, emmirallar-nos, i sanar aspectes de la nostra experiència personal, recoltzades per l'energia grupal. A més, cuidem molt de l'alimentació i triem un entorn ideal de la Garrotxa, en una casa rural càlida i acoolidora.

Cada retir és diferent, tenim en compte l'estació de l'any i l'energia que aquesta ens propicia i aprofitem la sintinua amb el cicle de la natura per aprofundir en els diferentes temes proposats. El treball amb l'amor propi i l'autocura sempre està present, amb el propòsit d'arribar a estar en pau amb el que som, és a dir, acollir i integrar totes les nostres parts, tan aquelles que ens agraden com les que amaguem. Viure l'amor propio és tenir el coratge d'obrir-nos a la vulnerabilitat i acollir-la per conectar amb la nostra verdader fortalesa.

Al llar del cap de setmana anem teixint el retir a través de  diferents dinàmiques: de cos i moviment, cants, meditacions guiades, reflexologia, ioga, psicoteràpia transpersonal, cadascuna d'elles especialitzada en diversos àmbits del creiximent personal: Carina Coll, Isabel Torres i Júlia Mora.

En els nostres retirs hem treballat:

- Llinatge femení
- Amor propi
- Transmutació, deixar anar, cicles vitals i etapes
- Nena interior
- Autenticitat, creativitat i genuïtat

Terapeutes del retir:

Carina Coll: Profesora de ioga, terapeuta gestalt, coach, integració relacional
Isabel Torres: Psicòloga, terapeuta gestalt, comunicació no violenta, reflexóloga
Júlia Mora: Terapeuta gestalt, integració i reprocessament del trauma, professora de teatre i veu