PSICOTERÀPIES:
ÀREA DE TERÀPIES ALTERNATIVES:        


Terapeuta: Marta Trigo i Serres


En el Tantra meditem mentre mobilitzem l'energia sexual per sentir el cos i la seva energia. Això pot despertar el cos a l'erotisme i a la sensualitat; pot activar la sensibilitat, desbloquejar nusos, ferides i pors. Aquest tipus de massatge  busca activar i guiar l'energia sexual amb el tacte present i amorós i la respiració conscient per a entrar en estats alterats de consciència que elevin i nodreixin l'energia vital i creativa i distribuir-la per tot el cos.

Cada sessió de massatge és única i no sabem on ens portarà l'energia en cada trobada i què és el que necessitarà cada persona. Però podem dir que la base consisteix en diverses fases: la relaxació de tot el cos; l'estimulació del Yoni (genitals femenins); la Cura Sexual amb estimulació del Punt Sagrat i el Savasana o relaxació final i integració de l'experiència. A partir d'això, la invitació és a confiar i a lliurar-se sense expectatives a allò que el nostre cos i la nostra energia ens vulguin mostrar en cada sessió.

Permetre't aquesta experiència és regalar-te un passatge a un viatge profund en el qual pots sanar velles ferides, bloquejos i traumes o simplement despertar el teu cos i energia a una nova relació amb la teva vida sexual.

Un viatge el retorn del qual pot portar sanació, apoderament, amplificació de la capacitat orgàsmica i expansió de la consciència.