PSICOTERÀPIES:
ÀREA DE TERÀPIES ALTERNATIVES:

          


    Terapeuta: Montse BerbenaMassatge Ayurveda Abhyanga

Abhyanga en sànscrit vol dir “unció”, es un massatge en el que s’utilitzen olis vegetals calents enriquits amb decoccions de plantes específiques per la constitució de cada individu. Aquests olis travessen els set estrats de la pell en menys de 10 minuts i penetren en els teixits profunds, millorant així la circulació sanguínia, i nodrint la pell perquè recuperi la seva suavitat i llum naturals.

El massatge Abhyanga treballa a tot el cos, l’oli calent junt amb els moviments i pressions mobilitza la nostre energia vital o “Prana”, millora les funcions del cos, activa o calma el foc digestiu, activa els sistemes limfàtic i circulatori, tonifica la musculatura, nodreix les articulacions, calma el sistema nerviós i proporciona una gran sensació de benestar.

La paraula “Sneha” en sànscrit significa oli i també vol dir amor, el massatge Abhyanga proporciona una sensació profunda de calidesa, comoditat i estabilitat.

També ofereixo massatge específic per embarassades i massatge per nadons, el conegut Shantala.

A mes d’altres teràpies de l ’Ayurveda per a diferents indicacions i dolències:

Shirodhara, doll fi d’oli sobre el front, molt indicat per calmar el sistema nerviós, ansietat, estrès, insomni, depressió, migranya, concentració

Basti, s’aplica abocant olis medicinals calents i mantenint-los durant un cert temps en una zona concreta. Es pot aplicar genolls, zona lumbar, cervical, zona del pit, i també als ulls. Per a diferents indicacions.

Massatge Udvartana, aquest massatge es realitza amb pols de plantes medicinals, molt indicat en els canvis d’estació, elimina toxines i dipòsits de greix, te un efecte “detox”, estimulant i exfoliant.

Pinda Sweda, en aquest massatge s’utilitzen saquets de roba que es preparen de diferents maneres segons necessitats, herbes i/o fruites fresques, pols d’herbes medicinals, sorra calenta, etc. Molt indicades per el dolor articular entre altres.